menu

Van het eerste contact tot aflevering

Interieur met nieuwe of antieke meubelen

We leven allemaal in een interieur met meubelen. Nieuw gemaakt, of juist antiek, puur functioneel of vooral decoratief, gekocht, gekregen of geërfd. Zo heeft ieder interieur zijn eigen verhaal, ieder meubelstuk een eigen karakter en geschiedenis. Hekkers & van ‘t Spijker schrijft mee aan het verhaal van uw interieur, door nieuwe meubelstukken op maat te maken en waardevolle antieke meubelen vakkundig te restaureren. 

Een passend advies en een offerte op maat

Op het moment dat uw keuze op ons is gevallen, komen wij bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij gebruiken onze vakkennis en jarenlange ervaring om een passend advies te geven en we brengen voor u alle mogelijkheden en onmogelijkheden in kaart. Op basis van onze bevindingen krijgt u schriftelijk een vrijblijvende offerte toegestuurd en deze zal na akkoord door ons worden bevestigd.

Veilige opslag beschermt uw meubelen

Vanaf het moment dat wij uw meubel komen ophalen of materialen voor uw meubelstuk hebben besteld, slaan we deze op in een opslagruimte die aan alle eisen voldoet. Zo bent u verzekerd van een goede verzorging van uw meubel of materialen gedurende de tijd dat het onder onze hoede is.

Een oud ambacht, met moderne middelen

Al vanaf de start van Hekkers & van ‘t Spijker leggen we de kwaliteitslat hoog. Als ambachtelijke specialisten en pure liefhebbers investeren we voortdurend in onze werkomgeving, in machines, nieuwe materialen en opleidingen. Dit laatste heeft erin geresulteerd dat we een erkend leerbedrijf zijn en tevens voldoen aan de kwaliteitsregeling “Kennis en Kunde” van de MonumentenWacht”. Daarmee dragen we bij aan het kwaliteitsniveau van ons vak, nu en in de toekomst. 

Aflevering volgens afspraak

Afspraak is afspraak. Vanaf het eerste contact tot en met de afronding van de restauratie of het maken van het nieuwe meubel houden wij ons – altijd – aan alle gemaakte afspraken. Uiteindelijk leveren wij persoonlijk uw meubel bij u thuis. Pas wanneer u na aflevering volledig tevreden bent en alles is afgehandeld, maken wij de factuur op.